Araç sahipleri bekleyin! Benzin ve motorin fiyatlarına sürpriz indirim müjdesi

Araç sahipleri bekleyin! Benzin ve motorin fiyatlarına sürpriz indirim müjdesi
Benzin ve motorine almak isteyenler beklesin! Akaryakıt fiyatlarına DEV İNDİRİM açıklandı! Brent petrol fiyatında yaşanan düşüş benzin ve motorine indirim olarak yansıyacak. İşte detaylar...

Benzin ve motorin indirimi haberi peş peşe geldi! Brent petrol fiyatında yaşanan yüzde 5 civarı düşüşün akaryakıt fiyatlarına yansıması bekleniyor. Akaryakıt almak isteyenler MUTLAKA beklesin! Ayrıntılar haberimizde..

Yaklaşık bir aydır akaryakıt fiyatlarında değişiklik yaşanmıyor. Ancak Orta Doğu'daki gerginlik ile petrol fiyatlarındaki hareketlilik vatandaşı tedirgin ediyor.

Petrol fiyatlarının düşüşünde dünyanın en büyük petrol tüketicisi ABD'nin ticari ham petrol stoklarındaki artış öngörüsünün ülkede talebin zayıf seyrettiği algısını güçlendirmesi etkili oldu.

Brent petrol fiyatı 87 dolara kadar düştü. Ancak dolar kurundaki yükseliş zam beklentisini güçlendiriyor.

Öte yandan güçlü dolar görünümü de petrol fiyatlarını baskılamaya devam ediyor.

Brent petrolde hafta başında görülen zirve seviyelerden itibaren yaşanan gerileme yüzde 5 civarında gerçekleşirken, akaryakıt fiyatları üzerindeki zam beklentisi de şimdilik ortadan kalktı.

Sektör temsilcileri, düşüşün kalıcı olması durumunda akaryakıt fiyatlarından önümüzdeki günlerde indirim olacağını aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.