Milli eğitim müdürü, okul müdürüne soruşturma başlatacak mı?

Milli eğitim müdürü, okul müdürüne soruşturma başlatacak mı?
Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, sosyal medya üzerinden Ümraniye Cumhuriyet Anaokulu Müdürüne ateş püskürdü ve hakkında hukuki işlem yapılmasını istedi...

Genel Başkan Sayın Talip Geylan'ın okul müdürüne yönelik sert ifadeleri şöyle;

''Ümraniye Cumhuriyet Anaokulu’nun sayın müdürü, bir sendikanın üyesi ya da temsilcisi olabilirsiniz. Ancak bu durum, okulunuza gelen başka bir sendikanın yöneticilerine külhanbeyi tavırlar sergilemenize neden olmamalı! Okul babanızın çiftliği midir ki, “Niye geldiniz, öğretmenlerle sizi görüştürmem, burada sendikacılık yaptırmam..” gibi abes davranışlar sergileyemezsiniz!

OKUL MÜDÜRÜ HAKKINDA İNCELEME BAŞLATILACAK MI?

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürüne çağrıda bulunuyorum; devletin emaneti olan makamını bir sendikanın tetikçiliğine ihale eden böylesi densizliklere müsaade edilmesin. Sendikal faaliyetleri engellemek TCK 118’e göre suçtur. İdari ve hukuki olarak sürecin takipçisiyiz. Unutulmasın ki, böylesi aymazlıklara göz yumanlar da en az bu densizler kadar mesuldür!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum