Okullar 1 hafta erken mi kapanacak? Öğrencileri sevindirecek resmi açıklama geldi!

Okullar 1 hafta erken mi kapanacak? Öğrencileri sevindirecek resmi açıklama geldi!
Okullar 1 hafta erken kapanacakmı? Milli Eğitim Bakanlığı okulları 1 hafta erken mi kapatacak, yaz tatili erken mi başlayacak? Bakan Yusuf Tekin öğrencileri sevince boğacak resmi açıklamayı yaptı! İşte detaylar...

Kamuoyunda yoğun bir şekilde gündeme gelen okullar 1 hafta erken kapanacak iddialarına yönelik hem Milli Eğitim Bakanlığı hem de Bakan Yusuf Tekin tarafından açıklama geldi. Buna göre Milli Eğitim Bakanlığı 81 ilde okullarda derslerin yaz tatilinden 1 hafta önce biteceğini bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yaz tatili için planlanan okul kapanma tarihini bir hafta öne çektiğini duyurdu. Böylece, 81 ildeki tüm okulların eğitim süreci bir hafta daha erken sona erecek ve son hafta etkinliklere ayrılacak.

Okulların Kapanma Tarihi Değişti Mi? Gerçek Ortaya Çıktı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullardaki derslerin planlanandan bir hafta önce tamamlanacağını ve son haftanın etkinliklerle geçirileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.