Eğitim camiasından acı haber! Dört öğretmen hayatını kaybetti

Eğitim camiasından acı haber! Dört öğretmen hayatını kaybetti
Aydın ve Kocaeli'de eğitim camiasından üzücü haberler geldi. 4 öğretmen çeşitli nedenlerle hayatını kaybetti.

Aydın Nazilli'de sevilen öğretmen Fatih Ertap ve Söke'de emekli öğretmen Necati Şahin hayatını kaybetti. Ayrıca Kocaeli Darıca'da matematik öğretmeni Hüseyin Ülkü Duran 39 yaşında ve emekli eğitimci Songül Güray yaşamını yitirdi.

Sevilen Öğretmen Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti.

Nazilli Bahçeşehir Eğitim Kurumları kurucularından ve Nazilli’nin sevilen öğretmenlerinden Fatih Ertap, İsabeyli Mahallesi’nde bir restaurantta arkadaşları ile birlikte oturduktan sonra kendisinin kullandığı motosikleti ile eve dönüş yolunda kaza yaptı. Fatih Ertap'ın yol kenarında park halinde bulunan bir traktör römorkuna çarparak hayatını kaybetti. (yenisokegazetesi)

Eğitim camiasını üzen ölüm!

Kocaeli'nin Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu'nda matematik öğretmeni olarak görev yapan Hüseyin Ülkü Duran 39 yaşında hayatını kaybetti. Hüseyin Ülkü Duran, bir süredir karaciğer tedavisi görğyordu. (starkocaeli)

Sevilen öğretmeni hayatını kaybetti

Aydın'ın Söke ilçesinde yaşayan 64 yaşındaki emekli öğretmen Necati Şahin hayatını kaybetti. Geçen yıl emekli olan sevilen öğretmen kanser hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdi. (aydindenge)

Öğretmen Songül Güray vefat etti

Kocaeli Öğretmen Okulu mezunu olan emekli eğitimci Songül Güray kanser sebebiyle hayatını kaybetti (cagdaskocaeli)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.