Eğitim Camiasının Acı Günü: Üç Öğretmen Hayatını Kaybetti

Eğitim Camiasının Acı Günü: Üç Öğretmen Hayatını Kaybetti
Eğitim camiasını yasa boğan ölüm...Aydın'da Ferda öğretmen'den, Eskişehir'de Elif ve Ersin öğretmen'den kahreden haber geldi.

Eskişehir'de 36 yaşındaki biyoloji öğretmeni Elif Aslan kanserden ve sınıf öğretmeni Ersin Dirisağlık (44) kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Aydın'da ise 59 yaşındaki meslek dersi öğretmeni Ferda Gölcük yaşamını yitirdi.

Aydınlı öğretmen hayatını kaybetti

Yenipazar Mesleki Eğitim Müdürlüğü Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni Ferda Gölcük (59) , uzun zamandır Aydın Adnan Menderes Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi görüyordu. Gölcük, bugün tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamına yitirdi.

Eskişehir’de 2 öğretmen hayatını kaybetti

Beylikova Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde biyoloji öğretmeni olan ve bir süredir kanser tedavisi gördüğü belirtilen Elif Aslan hayatını kaybetti.

Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi’ndeki 24 Kasım İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olan Ersin Dirisağlık ise geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum