İlçe Milli Eğitim Müdürlerine rotasyon!

İlçe Milli Eğitim Müdürlerine rotasyon!
Geçtiğimiz günlerde Van Milli Eğitim müdürlüğünde görevli ilçe müdürlerine uygulanan rotasyon Adana'da da gerçekleştirildi. Son bilgilere göre Milli Eğitim Bakanlığı, Adana'da ilçe müdürleri arasında rotasyon yaptı!

Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmeliğin 26. maddesinde ilçe müdürlerine zorunlu yer değişikliği yer almasına rağmen uygulanmayan rotasyon, yerel bazda uygulanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Van'da ilçe müdürlerine uygulanan yer değişikliği Adana'da üç İlçeye uygulanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgilere göre Adana'da üç İlçe Milli Eğitim Müdürüne rotasyon geliyor. Bu kapsamda Adana Yumurtalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Tolga Temir, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Yüreğir'de İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Murat Çelik ise Seyhan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanması planlanıyor. Boşalan Yumurtalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ise önümüzdeki günlerde başka bir ilçe müdürünün atanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.