MEB'de 76.madde İle atanan şube müdürleri hakkında yeni karar

MEB'de 76.madde İle atanan şube müdürleri hakkında yeni karar
Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde eski bakan Mahmut ÖZER tarafından bakanlık merkez ve taşra teşkilatlarına 76. maddeden takdire bağlı olarak yüzlerce sınavsız şube müdürü ataması yapılmıştı.

Ancak Liyakat Sen adına 30.03.2022- 31-12.2022 tarihleri arasında yapılan atamaların iptali için Ankara 10. İdare Mahkemesine Yürütmenin Durdurulması ve iptali için açılan davadan yürütmeyi durdurma kararı çıkmıştı.

Liyakat Sen Genel Başkanı Emir Kazak konu hakkında yeni bir paylaşımda bulunarak, MEB'in yürütmenin durdurulması kararına karşı bölge idare mahkemesine yaptığı itirazın ret edildiğini açıkladı.

Sayın Genel Başkanı Emir Kazak'ın sınavsız 76. madde ile şube müdürü atamalara ilişkin yeni açıklaması ve mahkeme kararı şöyle:

Ankara 10. İdare mahkemesine açtığımız davayla MEB tarafından 657 SDMK'NUN 76. Maddesine istinaden 30.03.2022-31.12.2022 tarihleri arasında yapılan şube müdürü atamalarında yürütmenin durdurulması kararı çıkmıştı MEB tarafından yürütmenin durdurulması kararına karşı bölge idare mahkemesine yapılan itiraz ret edilmiştir. Hayırlı uğurlu olsun.

Bir bilet koçanı ve yazı görseli olabilir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
13 Yorum