Milli eğitim müdürlüğü karıştı: Görevden alınan okul müdüründen, il müdürüne suç duyurusu...

Milli eğitim müdürlüğü karıştı: Görevden alınan okul müdüründen, il müdürüne suç duyurusu...
Muğla'da geçtiğimiz günlerde görevden uzaklaştırılan lise müdür, il müdürü ve kendinden önceki okul müdürü hakkında suç duyurusunda bulunduğu iddia edildi.

Menteşe Zübeyde Hanım Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Müdürü Sunday Özcan, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü ve eski lise müdürü hakkında suç duyurusunda bulundu.

LİSE MÜDÜR'DEN, İL MÜDÜRÜNE SUÇ DUYURUSU

Aydınlık.com'da yer alan iddiaya göre görevden alınma olayını yargıya taşıyan okul müdürü, ayrıca çeşitli suçlardan dolayı suç duyurusunda bulunduğu bildirildi. Haberde yerel kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Sunday Özcan; Muğla İl Milli Eğitim Müdürü ve Menteşe Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eski Müdürü hakkında suç duyurusunda bulundu.

'Görevi Kötüye Kullanma / Hakaret / Tehdit' konularından suç duyurusunda bulunan Özcan, iddia ettiği şüpheliler hakkında kamu davasının açılmasını talep etti.

Söz konusu suç duyurusunda Özcan'ın, İl Milli Eğitim Müdürü'nün talimatı ile Okul Döner Sermaye İşletmesi'nin usul ve yasaya aykırı işlemlere zorlandığını, üretim yapan öğretmen ve öğrencilerin bu nedenle ücretini alamadığını ve kamunun zarara uğratıldığını tespit etmesi nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü'nün hedefi haline geldiği iddia edildi.

aydınlık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum