Yusuf Tekin düğmeye bastı: Şube müdürlerine göz yummayacak, görevden alacak!

Yusuf Tekin düğmeye bastı: Şube müdürlerine göz yummayacak, görevden alacak!
Özellikle seçim süreci nedeniyle görevden alınacağı iddia edilen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den şube müdürleri konusunda önemli bir adım geldi.

Hem seçim sürecinde hem de öğretmen atamalarında mülakat konusunda oldukça yıpranan Bakan Yusuf Tekin, güven tazeleyecek önemli bir adım atıyor. Son dakika gelen haberlere göre, tıpkı bu iki konuda olduğu gibi ,sınavsız atanan şube müdürleri konusunda da eleştirilere mağruz kalan sayın Bakan, önemli bir hamlede bulunacak. Edinilen bilgiye göre Bakan Tekin, sınavsız 76. madde ile atanan 200 şube müdürünün görevde kalmasına göz yummayacak ve bu konuda gerekli talimatı verdi.

Konuya ilişkin Liyakat Sen Genel Başkanı Emir Kazak'ın son dakika paylaşımı şöyle oldu: 76. Madde kapsamında atanan ve zorlu bir hukukî süreç sonrasında iptalini sağladığımız şube müdürlüklerinin iptal kararnameleri (200 kadro) MEB tarafından yakın bir zamanda taşralara gönderileceği yönünde bilgi aldık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
13 Yorum