Maaş promosyon ihalesinden Türkiye rekoru çıktı! 34 bin 300 lira..

Maaş promosyon ihalesinden Türkiye rekoru çıktı! 34 bin 300 lira..
"Gaziantep Üniversitesi’nin (GAÜN) banka maaş promosyon ihalesini Halk Bankası 34 bin 300 lira ile rekor bir ücretle kazandı. İhalenin sonucunu sosyal medya hesabından duyuran Sağlık-Sen Gaziantep Üniversite Hastane şubesi Başkanı Cuma Kerkez, ihale sonucunun Türkiye rekoru olduğunu belirtti."

Gaziantep Üniversitesi’nin (GAÜN) banka maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. 8 bankanın katıldığı ihaleyi Halk Bankası kazanırken ihale gereği üniversitede çalışan 5 bin 291 personelin hesabına tek seferde 15 Eylül’de 34 bin 300 lira yatırılacak. 

8 banka temsilcisinin katıldığı açık arttırma usulüyle yapılan ihalede en yüksek teklifi veren Halkbank ihaleyi kazandı. Promosyon ücretinin Rektör Arif Özayd'ın ile komisyon üyelerinin banka yetkilileriyle yapacağı son bir toplantının ardından kesinleşeceği öğrenildi. Rektör Özaydın’ın banka yetkililerine çalışanların haklarının biraz daha artırılması noktasında ısrar edeceği belirtildi.

Başkanlığını Genelsekreter Muhammet Musa Budak’ın yaptığı ihale komisyonda şu isimler yer aldı. Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreri Muhammed Musa Budak, Genel Sekreter Yardımcısı Nuh Okumus, Strateji Daire Başkanı Bekir Höbek, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Cihat Sürücü, Sağlık Sen Gaziantep Üniversite Şube Temsilcisi Prof Dr. Şevki Hakan Eren, Eğitim Bir Sen Üniversite Temsilcisi Öğr. Gör. Murat Kılıç, Türk İŞ Temsicisi  Asaf Bozkuş, Öz Büro İŞ Temsilcisi  Mustafa Aslan , Rektör Yardımcısı Prof Dr. Recep Yumrutaş ve Senato Üyelerimize katıldılar..Her sendikadan ise bir yetkili komisyonda üye olarak yer aldı.

Hayırlı olsun Gururluyuz
Komisyonda Sağlık-Sen Gaziantep Üniversite Hastane şubesi adına Sendikanın Denetleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şevki Hakan Eren temsil etti. Üyeler için büyük kazanımlara imza attıklarını söyleyen Eren, “Hayırlı olsun. Gururluyuz” dedi.

memohaber

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum