10 öğretmen daha depremde hayatını kaybetti

Öğretmen Tayfun (37), öğretmen eşi Ayşe (37), çocukları Fatma (10) Feyza (7) ve Sıla Aydoğan (3) ,öğretmen Furkan Dündar, öğretmen Uğur Yılmaz (32) kızı İnci (2) ile oğlu Mert (4), Öğretmen Özgür FIRAT, öğretmen Şeyma İyiol, Öğretmen Dilek Çelebi ve kızı İkra Çelebi, Öğretmen Sevde Kökçü Demir, Öğretmen Efe Çağlar Karagöz, Öğretmen Mehmet Apak ile eşi Gülçin Apak ve çocuklar Nilüfer ve Efe, depremde hayatını kaybetti.

Samsunlu öğretmen ve kızı depremde hayatını kaybetti

Samsunlu ilkokul öğretmeni Dilek Çelebi ve kızı İkra Çelebi, Adıyaman'da meydana gelen depremde göçük altında kalarak hayatlarını kaybettiler

ÖĞRETMEN VE AİLESİ HAYATINI KAYBETTİ

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bulunan İbrahim Tatlıses İlkokulu'nda görev yapan Öğretmen Özgür Fırat, eşi ve 4 çocuğuyla birlikte enkaz altında kalakarak hayata gözlerini yumdu.

Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü acı haberi duyururken, yapılan açıklama ise şu şekilde:

"İbrahim Tatlıses İlkokulunda görev yapan öğretmenimiz Özgür FIRAT ve ailesi yaşanan deprem felaketinde vefat etmiştir. Kendilerine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza sabırlar diliyoruz."

Denizlili öğretmen ve ailesi depremde hayatını kaybetti

Osmaniye'de oturan Denizlili öğretmen Mehmet Apak ile eşi Gülçin Apak ve çocuklar Nilüfer ve Efe, depremde hayatını kaybetti. Aileden geriye kalan tek kişinin il dışında olduğu öğrenilen Atılay Apak oldu. Apak ailesinin ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

Depremin acı haberleri gelmeye devam ediyor. Aslen Çal'ın Ortaköy Mahallesinden olan Osmaniye'de yaşayan Felsefe Öğretmeni Mehmet Apak(41) ile eşi Gülçin Apak(41), kızları Nilüfer(23) ve Efe(17) Apak enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Apak ailesinin acı haberi Ortaköy'ü yasa boğdu. Aileden geriye sadece deprem anında il dışında olduğu ailenin büyük oğlu Altınay Apak oldu. Apak ailesi, bugün Osmaniye'de toprağa verildi.

Hamile öğretmen depremde hayatını kaybetti, polis eşi enkaz altında

Hatay'da depremde yaşamını yitiren 8 aylık hamile öğretmen Sevde Kökçü Demir, memleketi Karabük'te son yolculuğuna uğurlandı. Hamile Sevde Kökçü Demir'in polis memuru eşinin enkaz altında olduğu öğrenildi.

Depremde ölen Uğur öğretmen ile 2 çocuğu toprağa verildi

Hatay'ın Altınözü ilçesinde, depremde yıkılan binanın altında kalan öğretmen Uğur Yılmaz (32) kızı İnci (2) ile oğlu Mert (4) toprağa verildi. Enkazdan yaralı kurtulan eşi Melike Yılmaz’ın tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Balıkesirli Furkan öğretmen deprem şehidi oldu

Depreme görev yeri Hatay'da yakalanan Bigadiçli öğretmen Furkan Dündar, enkaz altında kalarak deprem şehidi oldu. 

Bigadiç muhabirimiz Hasan Ovalı'nın verdiği bilgiye göre, ilçenin Kargın nüfusuna kayıtlı Furkan Dündar, yeni öğretmen oldu ve Hatay Samandağ'da görev yapıyordu. 

Çineli öğretmen depremde hayatını kaybetti

Hatay'da depremde göçük altında kalan ve 5 gündür haber alınamayan Aydın Çineli öğretmen Efe Çağlar Karagöz'ün cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde birçok bina yıkılırken, binlerce kişi hayatını kaybetti. Depremden bir acı haber de Çine ilçesine geldi. 5 gündür göçük altında kalan, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Fen Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan Efe Çağlar Karagöz'ün yapılan arama kurtarma çalışmalarında cansız bedenine ulaşıldı. Çine'de kuaförlük yapan Özgül Karagöz'ün oğlu Efe Çağlar'ın ailesi acı haberi aldıktan sonra büyük üzüntü yaşadı. Karagöz'ün cenazesinin yarın Çine'ye getirilerek defnedilmesi bekleniyor.

Şeyma öğretmen deprem kurbanı

Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybedenler arasında Denizlili isimler de yer alıyor. Aslen Çivril’in Özdemirci mahallesinden olan 27 yaşındaki Şeyma İyiol görev yaptığı Hatay’ın İskenderun ilçesinde depreme yakalandı. İlk görev yeri olan İskenderun’da Alparslan Ortaokulu’nda PDR öğretmeni olarak 2,5 yıldır görev yapan İyiol, Dumlupınar Mahallesi Ulu Cami Caddesi Numara 105’de yaşadığı evin yıkılması nedeniyle enkaz altında kaldı. Günlerce kurtarılmak için bekleyen Şeyma öğretmene dün akşam saatlerinde ulaşıldı. Genç öğretmenin hayatını kaybettiği belirlendi. Umutla enkaz başına bekleyen ailesi Şeyma İyiol’un cenazesini alarak memleketi Çivril’in Özdemirci mahallesine getirdi. Depremde hayatını kaybeden Şeyma öğretmen gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Depremde Hayatını Kaybeden Öğretmen Çift Ve 3 Kızı Toprağa Verildi

Deprem nedeniyle Adana'da yıkılan binanın enkazında hayatını kaybeden öğretmen çift ve 3 kızı memleketi Niğde'de toprağa verildi.

Çukurova İlçesi Turgut Özal Bulvarındaki Zeray apartmanı enkazında hayatını kaybeden öğretmen baba Tayfun (37), öğretmen eşi Ayşe (37), çocukları Fatma (10) Feyza (7) ve Sıla Aydoğan (3) Çamardı ilçesine bağlı Mahmatlı köyünde toprağa verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Personel Haberleri