Bakan Ziya Selçuk açıkladı... Okullar uzaktan eğitimle açılacak

Bilim Kurulu toplantısı sonrası Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılının başlamasına ilişkin basın açıklaması yapıyor.

Bilim Kurulu toplantısı sonrası Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılının başlamasına ilişkin basın açıklaması yapıyor.

Bakan Selçuk'un konuşmasından öne çıkanlar:

''31 Ağustos 2021 tarihinde okulları uzaktan eğitim ile açıyoruz. 21 Eylül'de aşamalı ve seyreltilmiş bir şekilde yüz yüze eğitime de karar vermiş bulunuyoruz.

Biz eğitimciler sınıfımızdaki her bir öğrenicinin gözünün içine bakar derse öğle başlarız. Bunun böyle devam etmesi için herkesi sorumlu olmaya devam ederek okulları birlikte acaçağız dedik.

Hazırlıklarımızı ve standartlarımızı tamamladık. Uzun süreden beri Sağlık Bakanlığımız ve 2021 eğitim öğretim yılını nasıl başlayacağımızla ilgili karalarımızı olgunlaştırdık. Bilim Kurulumuzun tavsiye kararları neticesinde aşamalı karala öğretim yılına başlıyoruz. 2021 YILINDA okulları uzaktan eğitimle başlatıyoruz.

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz velilerimiz için de hazırlanan bu klavuzlarımızın takibi öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz tarafından takip edilecek.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Personel Haberleri