Eğitim Bir Sen'den Talip GEYLAN'a Tepki

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı Geylan'ın açıklamasına tepki göstererek ''Her iftira ve yalandan sendikal rant devşirmeye çalışanlar ayazda kalmaya mahkumdur. Bingöl Yedisu’da gerçeği gizleyerek yalan ve iftira ile mağduriyet üretmeye kalkışmak ancak yalanı hayat tarzı bellemiş atar ergen başkana yakışırdı. Yine kendisine yakışanı yapmış. '' dedi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Bingöl’ün Yedisu ilçesinde Halk Eğitim Merkezinde müdür yardımcısı olan TES üyesinin görevinin iptal edildiğini belirterek Milli Eğitim Bakanı Sayın Mahmut Özer’e çağrımız odur ki; Kurumumuzda ahengi bozan, çalışma huzurunu ve iş barışını baltalayan, devlete değil de diyet borcu oldukları yapılara sadakat gösteren böylesi bağnazlıklara son verilsin! demişti. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı Geylanın açıklamasına tepki göstererek Her iftira ve yalandan sendikal rant devşirmeye çalışanlar ayazda kalmaya mahkumdur. Bingöl Yedisu’da gerçeği gizleyerek yalan ve iftira ile mağduriyet üretmeye kalkışmak ancak yalanı hayat tarzı bellemiş atar ergen başkana yakışırdı. Yine kendisine yakışanı yapmış. dedi.

Ramazan Çakırcı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Her iftira ve yalandan sendikal rant devşirmeye çalışanlar ayazda kalmaya mahkumdur. Bingöl Yedisu’da gerçeği gizleyerek yalan ve iftira ile mağduriyet üretmeye kalkışmak ancak yalanı hayat tarzı bellemiş atar ergen başkana yakışırdı. Yine kendisine yakışanı yapmış.
ajanskamu

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Personel Haberleri