Elektrik Öğretmeni 58 yaşında vefat etti!

MTAL Öğretmenlerinden Olcan Balıkçı, özel bir hastanede geçirdiği operasyonun ardından rahatsızlandı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Balıkçı hayatını kaybetti

Kocaeli Darıca Deniz Yıldızları MTAL’de Elektirik Öğretmeni olan Olcan Balıkçı, hayatını kaybetti. Gebze’de özel bir hastanede operasyon geçiren Balıkçı, aniden rahatsızlandı. 

Doktorların tüm müdahalelerine rağmen 58 yaşında hayatını kaybeden Olcan Balıkçı, Abdi İpekçi Mahallesi Fatih Orta Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Nene Hatun Mezarlığı’nda toprağa verildi. Çevresinde oldukça sevilen Olcan Balıkçı’nın ölümü yakınlarını yasa boğdu.

ORHAN KÜTÜK DUYURDU
Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı Orhan Kütük, Olcan Balıkçı’nın vefatını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Olcan Balıkçı’nın ölümünden duyduğu üzüntüyü ifade eden Orhan Kütük, yaptığı açıklamada “Darıca Deniz Yıldızları MTAL Elektrik Öğretmeni, iyi yürekli güzel insan, beni ve ekibimizi her daim destekleyen, mücadelemize omuz veren Olcan Balıkçı ağabeyimizi bugün kaybettik. Ruhu şad mekânı cennet olsun. Kederli ailesine, eğitim camiasına, Darıca Deniz Yıldızları MTAL ve uzun yıllar görev yaptığı Darıca Aslan Çimento MTAL de birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.

cagdaskocaeli.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Personel Haberleri