Görevden alınan İlçe Milli Eğitim Müdüründen açıklama

Görevden alınan Artvin Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Cengiz’den açıklama..

Sevgili Öğrencilerim, Yol Arkadaşlarım ve Kıymetli Kemalpaşalılar

Erzurum'da köy okulunda bir başına başladığım 20 yıllık mesleki emektarlığımın 15 senesinde hizmet ettiğim Kemalpaşa'dan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınarak beni çok sevdiğine tüm kalbimle inandığım öğrenci, ögretmen ve velilerimi bırakarak ayrılmak zorunda kalıyorum.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Beni herkes bilir ki, Adem Hoca' nın sağında, solunda, beyninde, her yerinde Atatürk vardır, evrensel ahlaki değerler vardır, hak hukuk vardır, adalet vardır, çok çalışmak vardır, heyecanı hep yüksek olmak vardır, herkese dokunmak vardır, öğretmeninin yanında makamını verme pahasına bile durmak vardır, yanlış olan hiç bir şeyi kimsenin yaptıramaması vardır...Bunlarla gidiyor olmak benim için onurdur.

Ancak, bunca emeğin karşılığında bir teşekkür için bile aramayan ya da aramaya utanan üst paydaşlarımızı, beni aylardır rahat bırakmayan eğitimle alakası olmayan her dönemin adamlarını , ilçemizde değerli bir öğretmenimizin yaşadığı durum sonrası asla pişman olmadığım tutumum yüzünden üzerime gelenleri, kendime özel sosyal medyamda Türkan Saylan ve Hopa Kemalpaşa Karayolundaki Tır Kazası başta olmak üzere,  geçmişteki Nazım Hikmet v.b içerikli paylaşımları alınmama gerekçe olarak önüme koydurtanları, hukuka, öğretmenlerime, öğrencilerime ve Allah'a havale ediyorum...

Özümdeki öğretmenliği hep muhafaza ederek, mesleğimdeki ilk gün heyecanıyla, fikri hür, vicdanı hür, çalışkan ve üretken nesiller yetiştirmeye devam edeceğim.Hakkınızı helal edin...Sevgiyle kalın...

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Personel Haberleri