İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı görevden alındı

Kulis bilgisine göre, Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü bürokratı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serbülent SEVDİ görevinden alındı.

MERSİN MEM’DE NELER OLUYOR? Mekteplinin kulislerden aldığı bilgiye göre, Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü bürokratı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serbülent SEVDİ görevden alındı. Hakkında herhangi bir soruşturma olmayan Serbülent SEVDİ’nin neden görevden alındığı bilinmiyor. Ancak, Eğitim Bir Sen ile il milli eğitim müdürlüğünün çeşitli sorunlar yaşadığı kamuoyuna yansımış durumda. Eğitim Bir Sen şube başkanının il milli eğitim müdürünü de görevden aldırmak için mücadele ettiği Mersin’de eğitim camiası tarafından konuşuluyor. Mektepli Gazete, müdür yardımcısı Serbülent Sevdi’nin Eğitim Bir Sen in isteklerini yerine getirmediğini, bu nedenle bazı sorunlar yaşadıkları bilgilerine ulaştı. “Ben Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bürokratıyım. Devletim dışında kimseden talimat almam” dediği için Eğitim Bir Sen’in hedefinde olduğu söylenen Sevdi’nin, Mersin’de tüm kesimlere eşit mesafede duran nadir bürokratlardan olduğu bildirildi.
mektepligazete.com

NOT: Konuya ilişkin olarak Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve  Eğitim Bir Sen şubesi tarafından sitemize açıklama gönderilmesi durumunda yayınlanacaktır

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Personel Haberleri