İşte MEB EK-1 Yönetici Değerlendirme Formu

Yeni çıkacak ve üzerinde değişiklik yapılması beklenen 2020 yılı Yönetici Görevlendirme Yönetmeliğinde, görevlendirmeler yazılı sınav+Ek-1 Değerlendirme formuna göre yapılacağı iddia edilmişti. MEB 2020 Yönetici Görevlendirme Yönetmeliğine göre, yönetici olarak atanacaklarda ek 1 belgesi büyük önem taşıyacak. Müdür, Müdür başyardımcısı veya müdür yardımcısı olarak görevlendirilecekler sınav puanı ve ek-1 değerlendirme formundaki toplam puan ile atanacaklar. İşte MEB tarafından yayınlanması beklenen Yönetic

Yeni çıkacak ve üzerinde değişiklik yapılması beklenen 2020 yılı Yönetici Görevlendirme Yönetmeliğinde, görevlendirmeler yazılı sınav+Ek-1 Değerlendirme formuna göre yapılacağı iddia edilmişti. MEB 2020 Yönetici Görevlendirme Yönetmeliğine göre, yönetici olarak atanacaklarda  ek 1 belgesi büyük önem taşıyacak. Müdür, Müdür başyardımcısı veya müdür yardımcısı olarak görevlendirilecekler sınav puanı ve ek-1 değerlendirme formundaki toplam puan ile atanacaklar. İşte MEB tarafından yayınlanması beklenen Yönetici Atama Yönetmeliği Taslağındaki  Ek-1 Değerlendirme Formu :

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Personel Haberleri