Makam aracını özel işlerinde kullanan ilçe milli eğitim müdürüne inceleme

Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, müdürlüğün hizmet aracını özel aracı gibi kullandığı ortaya çıktı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü o müdür hakkında inceleme başlattı

Geçtiğimiz yıllarda yaptığı uygulamalar ile gündeme gelen, hakkında çeşitli soruşturmalar açılan ama her seferinde bir şekliyle görevine devam eden Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, bu kez müdürlüğün hizmet aracını kendi özel aracı gibi kullandığı ortaya çıktı.

RESMİ ARAÇ MAKAM ARACI OLDU
Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edilen 41 DE 470 plakalı resmi araç, müdürlüğün işlerinde kullanılması gerekirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır’ın özel aracı haline dönüştü. Başiskele’de ikamet eden Karabayır, her gün evinden müdürlüğün aracı ile alınarak Derince’ye gidiyor. Aynı araç yine gün içinde Karabayır’ın özel işlerinde kullandıktan sonra yine akşam evine bırakılıyor.

YILLARDIR BUNU YAPIYOR
İlçe milli eğitim müdürlerinin makam aracı tahsisi olamamasına rağmen Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır’ın yıllardır bu şekilde müdürlüğün aracını özel aracı gibi kullandığı ortaya çıktı. Kocaeli Koz’un araç takip sisteminden ulaştığı görüntünde, resmi aracın her gün kilometrelerce sadece ilçe milli eğitim müdürünü götürmek için yol kat ettiği görünüyor. 

Gazetemizin müdürün kullandığı makam aracının güzergah kayıtlarına ulaşmış müdürün makam aracını adeta özel aracı yaptığını belgelemişti. Haberimizin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Karabayır hakkında inceleme başlattığı öğrenildi.

YILLARDIR BU ŞEKİLDE KULLANIYORMUŞ
Hatırlanacağı üzere Başiskele’de ikamet eden Karabayır, her gün evinden müdürlüğün aracı ile alınarak Derince’ye gidiyor. Aynı araç yine gün içinde Karabayır’ın özel işlerinde kullandıktan sonra yine akşam evine bırakılıyordu. İlçe milli eğitim müdürlerinin makam aracı tahsisi olamamasına rağmen Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır’ın yıllardır bu şekilde müdürlüğün aracını özel aracı gibi kullandığı ortaya çıktı. Kocaeli Koz’un araç takip sisteminden ulaştığı görüntünde, resmi aracın her gün kilometrelerce sadece ilçe milli eğitim müdürünü götürmek için yol kat ettiği görünüyordu.

www.kocaelikoz.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Personel Haberleri