MEB 750 Eğitim Müfettişi alacak! 750 kadro düzenlemesi yayımlandı

MEB 2021 yılı eğitim müfettişliği sınavı ne zaman? Başvuru şartları neler? Yaş şartı olacak mı? MEB 2021 yılı için 750 Eğitim Müffettiş ve yardımcısı alımı için gerekli kadro düzenlemesi yapılarak resmi gazetede yayımlandı.

MEB Eğitim Müfettişliği Sınavı İçin 750 Kadro İhdas Edildi. Geçtiğimiz aylarda Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'ne göre, il milli eğitim müdürlüklerinde, her derece ve türdeki örgün ve yaygın eğitim kurumlarının rehberlik, işbaşında yetiştirme, denetim, değerlendirme, inceleme, araştırma ve soruşturma hizmetlerini yürütmek üzere 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin ek 24'üncü maddesi uyarınca eğitim müfettişi ve eğitim müfettiş yardımcısı istihdam edilebileceği konusunda karar yayınlanmıştı.

Bu karar sonrası Milli Eğitim Bakanlığın Taşra teşkilatında dolu ve boş kadrolarda değişikliğe gidilip resmi gazetede yayınlan karar gereği 750 eğitim müfettişi kadrosu tahsis edilmiş oldu.

24 Ağustos 2021 tarihli resmi gazetede yayınlanmıştır.

mebpersonel.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Personel Haberleri