MEB Daire Başkanı Rahmi Güney, il müdürü olarak nereye atandı?

MEB Daire Başkanı Rahmi Güney , il müdürü olarak nereye atandı? Görevden alınan Bayburt Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hakan Tomarın yerine kim atandı?

Bayburt Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hakan Tomar görevden alınırken yerine Yüksek Öğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Daire Başkanı Rahmi Güney görevlendirildi. 

7 Mart 2022 tarihinde Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü olarak Cengiz Karakaşoğlu’nun yerine atanan Ahmet Hakan Tomar, 4 ay sonra görevden alınarak Ankara Yenimahalle İlçe Müdürlüğüne atandı.

Geçtiğimiz ay Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alındıktan sonra Yüksek Öğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Daire Başkanı olan Rahmi Güney, Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi.

Bayburt’un yeni  İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Rahmi Güney’in Kurban Bayramı sonrası göreve başlayacağı belirtildi.
bayburtmedya

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Personel Haberleri