MEB Okulların 2022 Güncel Hizmet Alanları Puanlarını Yayımladı! 2022 Yılı Hizmet Bölgeleri, Alanları ve Puanları Çizelgesi

MEB'de zorunlu hizmet okulları 2022 değişti. MEB 53 bin okulun 2022 hizmet bölgesini, hizmet alanını ve 2022 hizmet puanını güncelleyerek, Şubat 2022 Tebliğler Dergisinde yayımladı. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı “MEB” Personel Genel Müdürlüğü tarafından 2022 “Hizmet Alanları” konulu liste yayımlandı.

Okulların 2022 zorunlu hizmet süreleri değişti! MEB tarafından tüm okulların 2022 yılı hizmet puanları ve zorunlu hizmet süreleri güncellendi ve şubat 2022 Tebliğler dergisinde yayımlandı.

MEB, Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 38 inci maddesinin 4. fıkrası ile 39 uncu maddesinin üçüncü fıkrası gereğince, eğitim-öğretime yeni açılan ya da dönüştürülen eğitim kurumları ile bulundukları yerleşim yerinin idari bağlılığının ve benzeri nedenlerle hizmet alanının değişmesi uygun görülen eğitim kurumlarının Valiliklerce elektronik ortamda yapılan tekliflerinin değerlendirilmesi sonucunda hizmet alanlarını yeniden belirlemiştir.

53 bin 905 okulun hizmet bölgesi, hizmet alanı, hizmet puanı ve yerleşim yeri değiştirilen eğitim kurumları ile diğer eğitim kurumların listesi için Tıklayın.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Personel Haberleri