Milli Eğitim Yöneticilerine Başarısızlık Tepkisi! Sıralamada 70.sırada..

İl Sekreteri Nazım RAKICIR Rize ili, üniversite sınavı sıralamasında Türkiye genelinde 70. sırada olduğu tesadüf olmadığını söyledi.

CHP Rize İl Sekreteri Nazım RAKICIA açıklamasında, “Aradan günler geçmesine rağmen İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden veya bürokratlardan çıkıp bu başarısızlığın nedeni, niçinleri, sebepleri ve telafisi hakkında tek bir cümle sarf edilmedi. Bu başarısızlığın bedelini Rize'nin çocukları ödüyor. Neden? Çünkü Rize'nin çocuklarının başarısızlığı bunlar için önemli değil. Sayın yetkili ve sorumlu eğiticilere, eğitimcilere, yöneticilere birkaç sözüm olacak. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarından,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Şube Müdürlüğüne kadar herkes yandaş sendikanın toplantılarında boy gösteriyorlar” dedi.

CHP Rize İl Sekreteri Nazım RAKICIB açıklamasında, “Bazı okul müdürlerinin sosyal medyayı yandaş troller gibi kullandıklarını, tarafsız olacakları yerine, kendi siyasal menfaatlerini öne çıkararak; öğretmenliğini, idareciliğini ve tarafsızlığını yok ederek, ne yaptıklarını anlamakta zorluk çekiyoruz.  Çocuklarımızın başarısızlığı bunlar için önemli değil. Bunlar için önemli olan koltuklarını koruma başarısıdır. Bu bakış akışında Atatürk'ümüzün dediği gibi   ‘’ Çalışmadan, Yorulmadan, Üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar;Onurlarını Sonra Özgürlüklerini Daha sonra Bağımsızlıklarını ve Geleceğini kaybederler."

haberrize.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Personel Haberleri