Müdürün karşısında bacak bacak üste atan öğretmene soruşturma

İlçe milli eğitim müdürünün karşısında bacak bacak üste atan öğretmen hakkında müfettiş görevlendirildi. Anadolu Eğitim Sen Genel Başkanı Alper Öğretici ilçe milli eğitim müdürü hakkında iddialarda bulundu. Öğretici açıklamasında, bir ilçe milli eğitim müdürünün okul ziyaretinde öğretmenlere yönelik hakaret ettiğini ve bacak bacak üstüne atmamasına rağmen öğretmen hakkında soruşturma başlatıldığını söyledi..

AES Başkanı Alper Öğreticinin ilçe milli eğitim müdürü hakkındaki açıklaması şöyle:

Antalya'da bir ilçe milli eğitim müdürü okul ziyaretinde öğretmenler odasında müdür ve öğretmenlere hakaretler yağdırıp esip gürlemiş. Hepinizi buradan göndereceğim’ diyen ilçe milli eğitim müdürüne neden? diye soran öğretmenimize karşı da masanın altından görünmemesine ve bacak bacak üstüne atmamasına rağmen 'ilçe milli eğitim müdürününün karşısında bacak bacak üstüne attığı' gerekçesiyle müfettiş göndermiş.

Egolarından kurtulamamış, mevki ve makamın ağırlığını taşıyamayan yöneticileri çok mu aradınız?

-İlçe milli eğitim müdürü bilsin ki ilgili soruşturmanın YAKINDAN takipçisiyiz.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Personel Haberleri