Öğretmen baba, 12 yaşındaki kızını da vurarak intihar etti

Depremde eşini ve 2 çocuğunu kaybeden öğretmen baba, hayatta kalan 12 yaşındaki kızını silahla vurarak intihar etti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlere Adıyaman’ın Besni ilçesinde yakalanan Dayan ailesinde, anne ve 2 çocuğu hayatını kaybetti. Öğretmenlik yapan baba Ferit Dayan ve 12 yaşlarındaki kızı Asya İrem Dayan ise hayatta kaldı.

Kızı Asya ile birlikte yaşayan öğretmen baba Ferit Dayan, bugün deprem sonrası hayatta kalan ve bahçede oyun oynadığı öğrenilen 12 yaşındaki Asya İrem Dayan’ı eve çağırdı. Ferit Dayan, çağırdığı küçük kızının başına silahla ateş etti. 

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI
Küçük çocuk kanlar içerisinde yere yığılırken öğretmen Ferit Dayan daha sonra aynı silahla kendi kafasına sıkarak intihar etti. Silah sesleri üzerine olay yerine sağlık ekipleri ile polis ekipleri sevk edildi. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Asya İrem Dayan’a acil müdahalelerde bulundu. Küçük çocuk, yapılan ilk müdahalenin ardından önce Besni Devlet Hastanesi’ne ardından ise Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
PSİKOLOJİK DESTEK ALIYORDU
Deprem sonrası bunalıma giren ve aynı zamanda psikososyal destek gören öğretmen baba Ferit Dayan’ın cenazesi ise yapılan incelemelerin ardından Besni Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Asya İrem Dayan’ın yoğun bakım servisine kaldırıldığı ve burada yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

TGRT Haber

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Personel Haberleri