Öğretmen ve İdarecilere Sene Başı İş ve İşlemler Konulu Resmi Yazı

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılına İlişkin İş ve İşlemler konulu resmi yazıyı 81 ile gönderdi. Yazıda Öğretmenler Kurulu, n Zümre Başkanları Kurulu, Sorumluluk ve hazırlık sınıflarında yeterlilik sınav tarihleri belirtildi.

 Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlarda 2021-2022 eğitim ve öğretim yılına 6 Eylül 2021 Pazartesi günü ilgi (f) yazı doğrultusunda gerekli tedbirler alınarak yüz yüze başlanacaktır. İlgi (a), (b), (c) Yönetmelikler, ilgi (ç) ve (d) Yönergeler ile ilgi (e) Genelge kapsamında sene başında yapılması gereken iş ve işlemlerle ilgili olarak ülke genelinde uygulama birliğinin sağlanması amacıyla aşağıdaki açıklamaların yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

1-2021-2022 ders yılının 6 Eylül 2021 tarihinde başlayacak olması nedeniyle ilgi (a) Yönetmelik ile ilgi (ç) ve (d) Yönerge kapsamında yapılması gereken kurul ve zümre toplantılarının tarihlerinde güncelleme yapılmış ve bu doğrultuda, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı;

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Personel Haberleri