Talat Yavuz'un Gözardı Ettiği Kahramanlar, Yardımcı Hizmetler Personeli!

SENDİKANIN GÖZ ARDI ETTİĞİ MİLLİ EĞİTİMİN GİZLİ KAHRAMANLARI YARDIMCI PERSONELLERİMİZE SELAM OLSUN

İş yerlerimizde çalışanların çaylarını, çorbalarını ihmal etmeyen, odalarını ve masalarını temizleyen, çalışkan yardımcı personelin varlığından acaba sendikanın haberi var mı? 

Çalışanların güvenliği için yaz kış, sıcak soğuk, gece gündüz demeden kurum binalarının giriş kapısında gözlerini hiç kırpmadan ayakta çalışan fedakâr güvenlik görevlilerinin varlığından acaba sendikanın haberi var mı?

İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin üst birimlere elden götürülmesi gereken ıslak imzalı evraklar, dosyalar ve benzeri kendilerine verilen emanetleri görev ruhu bilinci ile  zamanında ve eksiksiz olarak ilgili kurumlara teslim eden kuryelerin vardığından acaba sendikanın haberi var mı? 

İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin emrinde mesai mefhumu gözetmeden 7/24 saat hazır kıta bekleyen cefakâr şoförlerin varlığından acaba sendikanın haberi var mı?

Eğer haberi olsaydı 4 no’lu Şube Başkanının;

Okul müdürlerini ziyaret ettiğinde yardımcı personel kardeşlerimize de uğrardı.

Kurumlara gurur abidesi olarak girerken güvenlik kulübesinde bulunan güvenlikçi kardeşimize de uğrardı.

Hz. Ali, iyi insanı doğru sözünden ve emanete ihanet etmemesinden tanırsın diyor. Emanete canı gibi bakan kuryelik yapan kardeşlerimize de sofrasında bir yer açardı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlerini ziyaret ettiğinde şoför kardeşlerimize de uğrardı.

Bu kardeşlerimiz de kendilerini değerli ve önemli hissedildikleri duygusuna kapılmalarının vesilesi olsaydınız daha iyi olmaz mıydı?

Hep protokol ile boy boy fotoğraf verirken keşke fotoğrafın bir karesinde de bu kardeşlerimiz olsaydı. Çünkü hitap ettiğin kitlenin çok üstünde lüks, konforlu ve şatafatlı her dönem bir  hayat sürmeni sağlayan, sendika gelirlerinin içinde bu kardeşlerimizin de aidatları bulunduğunu aklından çıkarma.

Herkesin değerli ve biricik olduğunu kabul eden “Değişim Hareketi” Milli Eğitim Müdürlüklerinde işlerin sağlıklı, güvenli ve hızlı olması için ekran gerisinde çalışan isimsiz kahramanların varlığını Sayın Talat YAVUZA hatırlatır. Üst düzey ve protokol toplantılarınızdan arta kalan zamanınızın bir kısmını da destek hizmetlerinin isimsiz kahramanlarına ayırmanızı tavsiye ederiz.

Değişim Hareketi Geçici Sözcüsü Yıldırım Demirci

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Personel Haberleri