Türk Eğitim Sen'den Öğretmenlere Rekor Promosyon Müjdesi! Tek Seferde 7.385 TL

Silifke ilçesinde 1848 eğitim çalışanı adına yapılan promosyon ihalesini 7.385 TL ile Halkbankası aldı. 3 yıllık anlaşmanın promosyon ödemesi 2022 yılı Ocak ayında ve tek seferde ödenecek.

lçede yetkili sendika olan Türk Eğitim-Sen ilçe temsilcisi aynı zamanda Türk Eğitim-Sen Mersin 1 No'lu Başkan Yardımcısı İbrahim ATALAY "Mücadele edenler her zaman kazanamazlar fakat kazananlar hep mücadele edenlerdir. Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü maaş Promosyonu anlaşmasını, 56. turda 3 yıllığına, tek seferde ve kişi başı 7.385 TL olarak Halk Bankası kazanmıştır. Öncelikle bir rekabet ortamının oluşmasını sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Sezgin'e, Şube Müdürümüz Süleyman Demirel 'e, şefimiz Mustafa Çelik'e , kıymetli eğitim çalışanı arkadaşlarımıza, vermiş oldukları tekliflerle eğitim çalışanı arkadaşlarımızı yalnız bırakmayan banka idarecilerimize, eğitim çalışanı arkadaşlarımız adına yetkili sendika Türk Eğitim-Sen olarak teşekkür ederim. Anlaşma her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun." dedi. 

Sendika temsilcisi İbrahim ATALAY yönetim kurulu ile birlikte ihale öncesinde eğitim çalışanların kazanması adına tüm bankaları tek tek ziyaret ederek bankaları ihaleye katılmaya davet etti. Neticede de güzel bir anlaşma sağlandı.

Sıkıntılı bir dönemde eğitim çalışanlarının yüzünü bir nebze de güldüren anlaşma camiamıza hayırlı uğurlu olsun.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Personel Haberleri