Akaryakıtta benzin ve motorine yine indirim geliyor

Benzin ve motorin fiyatlarına bu defa dev indirim geliyor. Söz konusu indirimin gelmesi halinde benzinin litresinin 18 TL 73 kuruşa, motorinin litresinin 19 TL 70 kuruşa düşmesi bekleniyor..

Akaryakıta geçen hafta peş peşe gelen zamların ardından şimdi de indirimler geliyor. Brent petrol fiyatlarında yaşanan dengesizlik nedeniyle geçtiğimiz günlerde zam yağmuru yaşanan akaryakıt fiyatlarına dün indirim gelmişti. Geçtiğimiz gün motorinin litre fiyatında 2,38 TL'lik düşüş yaşanmıştı. Akaryakıt sektöründen edinilen bilgiye göre, bu gece benzine 1 TL 76 kuruş, motorine ise 93 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

BENZİN VE MOTORİNE DEV İNDİRİM
Hemen her gün pompaya yansıyan zamlar araç sahiplerini derinden etkilemişti. Son iki gündür ise akaryakıt fiyatlarında düşüş trendi başladı. Bir ara 133 dolara yükselen Brent petrol, 101 dolara gerilemesi nedeniyle benzinde 1 TL 76 kuruş, motorinde 93 kuruş indirim bekleniyor. Söz konusu indirimin gelmesi halinde benzinin litresinin 18 TL 73 kuruşa, motorinin litresinin 19 TL 70 kuruşa düşmesi bekleniyor

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri