EPGİS Başkanı benzin, motorin, LPG'ye kâr zammını duyurdu

EPGİS Başkanı Fesih Aktaş, akaryakıt fiyatlarını yakından ilgilendiren bayi ve istasyonların kâr marjının artırılmasına ilişkin konuştu. Aktaş'ın sözlerine göre benzin, motorin, LPG'ye zam geliyor.

Akaryakıt fiyatlarının yükselmesine rağmen kâr marjının düşük olduğunu belirten akaryakıt istasyon ve bayileri, kapanmanın eşiğinde olduklarını dile getiriyordu. Sektör kaynakları Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun kâr marjını artırmak için harekete geçtiğini dile getirirken, Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası ( EPGİS) Başkanı Fesih Aktaş'tan kâr marjına ilişkin kritik açıklama geldi.

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamları resmi olarak duyuran EPGİS'in başkanı Fesih Aktaş Blooomberg HT canlı yayınına bağlandı. Aktaş akaryakıt istasyonlarının çok zor durumda olduğunu ve mevcut fiyatlandırmalarla kapanmaya doğru ilerlediklerini ve bu nedenle kâr marjının artırılması gerektiğini söyledi. Kâr marjının artması pompayı etkileyecek diyen Aktaş'ın açıklamaları  benzin, motorin, LPG'ye zam geliyor yorumlarına neden oldu.
milligazete

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri