Genel Müdür açıkladı! Doğalgaza da zam geliyor

BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan, doğal gaz ile ilgili açıklamalarda "Savaş Türkiye’nin doğal gaz planlamasını etkilemez. Kesinti olmaz ama elimizde olmayan sebeplerle fiyatlar artar" diye konuştu.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişiminin ardından BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan, doğal gaz ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özcan, "Savaş Türkiye’nin doğal gaz planlamasını etkilemez. Bizi etkileyecek şey fiyatlardır. Kesinti olmaz ama elimizde olmayan sebeplerle fiyatlar artar" dedi. Özcan'ın açıklamalarının ardından doğal gaz fiyatlarına zam gelmesi bekleniyor.

Rusya'nın Ukrayna'ya olan işgal girişiminin 10. gününde savaşın ekonomik ve ticari ilişkileri etkileri konuşulmaya devam ediyor. BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan, doğal gaz fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı. Türkiye'nin doğal gaz planlarını etkilemeyeceğini söyleyen Özcan, kesintinin olmayacağını ama elde olmayan nedenlerle fiyatların artacağını söyledi.

KESİNTİ OLMAZ AMA FİYATLAR ARTAR
 Özcan, “Rusya-Ukrayna arasındaki savaş Türkiye’nin doğal gaz planlamasını etkilemez. Bizi etkileyecek şey fiyatlardır. Dünya doğal gaz borsasında fiyatlar arttıkça biz de etkileniyoruz. Planlarımız işliyor. Herhangi bir kesinti olmaz ama elimizde olmayan sebeplerle fiyatlar artar” dedi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri