Cumhurbaşkanından emeklilere zamlı bayram ikramiyesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekliler tarafından merakla beklenen 2021 yılı bayram ikramiyesi miktarını açıkladı. Başkan Erdoğan emekliye bayram ikramiyesinin kararname ile 1100 tl olarak ödeneceğini söyledi.

2021 yılında emekli bayram ikramiyesine ne kadar zam geldi? Bayram ikramiyesi 2021'de emeklilere kaç TL ödenecek? Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, merakla beklenen emekli bayram ikramiyesi miktarını açıkladı. Erdoğan "Emekliye bayram ikramiyesi 1100 olarak kararname ile geçireceğiz." dedi.

Erdoğan, AKP Genel Merkezi'nde yapılan MKYK toplantısından sonra yapılan iftarın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, emeklilere verilecek olan bayram ikramiyesine ilişkin, "1000 artı enflasyon... İşte bu da herhalde enflasyon 85 lira... İnşallah bunu 100'e tamamlayacağız. 1100 lira olarak şey yapacağız. Bunu da Meclis'e bir kararnameyle göndereceğim. Vakit kaybetmeden bayrama yetiştireceğiz" dedi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Emekli Haberleri