7. dönem toplu sözleşme görüşmelerinde yine hüsran yine hüsran!

Sivil Memurlar Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ercan BÜYÜKKAYA : 7. dönem toplu sözleşme görüşmelerinde yine hüsran yine hüsran!

- 01 Ağustos 2023 tarihinde başlayan ve 22 Ağustos 2023 tarihinde sonlanan Yaklaşık 6 milyon memur ve memur emeklisini ilgilendiren 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme görüşmeleri sırasında Skandal üzerine SKANDAL !

- Yetkili ancak etkisiz olan sendika 57 madde de anlaştık diyor… bakan ise 50 maddede anlaştık diyor…hangisi doğru doğrusu arlayamadık… 

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

- Yetkili ancak etkisiz sendikanın anlaştık dediği konuların  çoğu eski görüşmelerden kalan hususlardır…ve bu hususları bizlere yeni kazanım diye yutturmaya çalışıyorlar..

- Yazık, Yazık memurun hakkıyla, emeğiyle, ekmeğiyle oynamayın.. bunun vebalı büyüktür.. bir gün bu vebalın altında kalır ezilirsiniz… işte o zaman da iş işten geçmiş olur… yapmayın…

- Sürecin bu seyirde ve bu şekilde yürümesi akla başka bir planın olduğu düşüncesini getirmektedir. Şöyle ki… önümüzdeki dönem  toplu sözleşme masanın karşısında Memur-Sen değilde başka bir sendika mı oturtulmak isteniyor… neyse bekleyip göreceğiz…

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

- Ve diyorum ki; üyenizden aldığınız gücü kanunlar çerçevesinde kullanın, dürüst olun.. yandaşlık yapmayın.. demokratik haklarınızı kullanmaktan korkmayın… yoksulluk sınırı altında yaşayan ve açlığa mahkum edilen memur ve memur emeklisinin yanında durun..

Ercan BÜYÜKKAYA 
Sivil Memurlar Sendikası 
Genel Başkan Yardımcısı 

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri