Müdür lojmanı beğenmedi iki daire istedi

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, kaldığı lojmanı beğenmeyince karşısında bulunan daireyle birleştirilerek kendisine tahsis edilmesini istedi. İnanç’ın bu isteği Valilik tarafından bakanlığa sunuldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Sabahattin Zaim Yurdu bünyesinde bulunan kaldığı lojmanı beğenmedi. Lojmanın küçük olduğunu iddia eden İnanç, karşı dairenin de kendi dairesine eklenmesini talep etti. 

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Karar Valilik tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı'na iletildi. Kararın gerekçesinde, 

“İlimizin Serdivan ilçesinde, İl Müdürlüğümüze bağlı Sebahattin Zaim Yurdu bünyesinde bulunan lojmanlarımız beş katlı olup her katta iki daire bulunmaktadır. Daire kullanım alanının yetersiz olması nedeniyle üst kattaki iki dairenin birleştirilerek tek daire olarak metrekare bilgileri de yeniden düzenlenerek İl Müdürlüğümüze bağlı tahsisli lojmana dönüştürülmesi için gerekli iznin verilmesi hususunda gereğini arz ederim” denildi. 

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

sakaryahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (21)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri