Usulsüzlüğe izin vermeyen memura dayak

Görevini layıkıyla yapmak isteyen Gümrük Memuru Oğuz Çınar, usulsüz işleme müsade etmediği için, ürünlerin sahipleri tarafından darp edildi.

Geçtiğimiz pazartesi İstanbul Havalimanı Gümrüğü’nde antrepoda görev yapan Gümrük Muayene Memuru Oğuz Çınar, saldırıya uğradı. Görevinde kendisine verilen sorumluğu yerine getiren Çınar, ithalatı yapılacak elektronik eşya ile ilgili inceleme yapmak isteyince eşyaların sahipleri tarafından darp edildi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Usulsüz ithalata ceza kesti

Bu durumu fark eden Memur Oğuz Çınar, ithalat işlemine izin vermedi. Bu gelişme sonrası, devreye ithalatçılar girdi.

4 kişi antepoya geldi

İthalatı yapılacak elektronik ürünlerin sahiplerinde Ömer U. ortağı olduğu belirtilen Ahmet U. ile çalışanları Uğur N. ve Adil S., mesai bitimine yakın bir saate Çınar’ın çalıştığı antrepoya gitti. İddiaya göre, Çınar’ın odasına Ömer U. ile ortağı Ahmet U. girdi. Çalışanları ise dışarıda bekledi.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Odasında darp edildi

Soruşturma dosyasına göre iki kişi Çınar’ı odasında darp etti. Seslerin yükselmesi ile odaya gümrük görevlileri geldi.

Bir kişi tutuklandı

Hastaneden darp raporu alan Çınar, şüpheliler hakkında şikayetçi oldu. Savcılık talimatı ile 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden Ömer U. Gaziomanpaşa Sulh Ceza Hakimliği kararı ile tutuklandı. Diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Konu ile ilgili telefonla aradığımız Ömer U.'nun yakınından bir dönüş olmadı. Darp edilen Gümrük Memuru Oğuz Çınar’dan ise yanıt alınamadı. İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü’nden bir yetkili ise “Olay doğru. Biz, dosyayı tamamlayıp ilgili savcılığa teslim ettik” dedi.

Tutuklanan isim de şikayetçi

Bu arada, tutuklanan Ömer U.'nun da, Gümrük Memuru Oğuz Çınar'dan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Olaya karışan 3 kişi ise adli kontrolle serbest kaldı.

halktv

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri