14 Mayıs seçim sonuçlarını bilmişti: Hakan Bayrakçı son İstanbul anketini açıkladı!

Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin yaptıkları son anket sonuçlarını paylaştı. Bayrakçı, İstanbul oy oranlarını açıklarken İmamoğlu ile Kurum arasındaki farkın kafa kafaya olduğunu söyledi...

14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçlarını en yakın tahmin eden araştırma şirketi olan Sonar Araştırma'nın sahibi Hakan Bayrakçı, İstanbul seçimlerine ilişkin yapmış olduğu anketi açıkladı. SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında son anket sonuçlarını şu şekilde değerlendirdi..

"KAFA KAFAYA GELMİŞ DURUMDA"

İstanbul'da birçok adayın yarışacağını hatırlatan Bayrakçı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum'u karşılaştırdı. Bayrakçı, "Şu anki duruma baktığımızda İmamoğlu ve Kurum'un oy oranları kafa kafaya gelmiş durumda. Bundan iki ay önce böyle değildi oy oranları." dedi.

"İKİ ŞEY BENİ ÇOK ŞAŞIRTTI"

Kendisini 2 noktanın şaşırttığını belirten Bayrakçı, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Beni iki şey çok şaşırttı. Birisi DEM'in aday göstermesine rağmen İmamoğlu'nun hâlâ belli bir oyu koruması oldu. İkincisi ise Yeniden Refah Partisi'nin ayrı aday kararına ve 3'lere yakın bir oy potansiyeline sahip olmasına rağmen Kurum'un da İmamoğlu'nu yakalaması oldu. Açıkçası kendi adıma bu iki duruma çok şaşırdım.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri