2024 - 2025 KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak?

Türkiye'de YKS sonuçları açıklanması sonrası tercihlerini de yapmaya başlayan adayların YKS burs ve yurt başvuruları da ne zaman başlayacak merak ediliyor.

Türkiye'de YKS sonuçları açıklanması sonrası tercihlerini de yapmaya başlayan adayların YKS burs ve yurt başvuruları da ne zaman başlayacak merak ediliyor. Yazın sonuna doğru gelinirken Gençlik ve Spor Bakanlığının KYK yurt başvuru tarihleri de merak edildi.

Bu yıl ilk kez sınav kazananlar ile ara sınıf öğrencileri için KYK yurt başvuru tarihleri hangi gün olacak? henüz belli olmadı.

Bakanlık açıklama yapar yapmaz GSB tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı KYK yurt başvuruları e-devlet platformu üzerinden yapılabilecek.

Bu yıl da yurt başvuru ekranın da YKS tercih sonuçlarının da paylaşılmasıyla beraber de aktif hale gelmesi beklenirken konuyla ilgili de resmi açıklama bulunmuyor. Peki yurt ücretleri ne kadar olacak?

2024-2025 eğitim öğretim yılı yurt ücreti ne kadar olacak henüz bilinmiyor ancak geçtiğimiz yıl KYK yurt ücretleri 345 TL ile 570 TL arasında değişiyordu.

Yurt tipine göre bu fiyatlar farklı olabiliyor. Konuyla ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açıklama yapılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri