2024 Model Yeni Kia Picanto Satışa Çıktı! Kia Picanto Temmuz 2024 Fiyat Listesi

Güney Kore merkezli otomobil şirketi Kia'nın en çok satan modelleri arasında yer alan Picanto yeni modeli Türkiye'ye geldi.

Güney Kore merkezli otomobil şirketi Kia'nın en çok satan modelleri arasında yer alan Picanto yeni modeli Türkiye'ye geldi. Otomobilin Türkiye satış fiyatı merak edilirken tasarımı ve iç dizaynı oldukça sevildi.

Kia'nın en çok satan ve sevilen hatchback modeli arasında yer alan Picanto, yeni tasarımı ve teknolojisiyle de ülke genelinde satışa başladı. Yenilenen otomobil modelinin de modern ve kompakt tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni Picanto, sürüş destek sistemleri ile trafiği yoğun şehirlerde araç kullanmayı daha kolay ve konforlu hale getiriyor.

KİA PİCANTO TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Yeni Kia Picanto 1,0 litre ve 1,2 litre olmak kaydıyla da benzinli iki farklı motor seçenekleriyle yollara çıkıyor. Her 2 seçeneğin de yüksek verimlilik ve düşük CO2 emisyonlarınla ön plana çıktığı ifade edilirken her iki motorda da Kia'nın vites işlevlerini de otomatikleştiren AMT şanzıman sunduğu belirtildi.

AMT, geleneksel manuel şanzımanın yakıt verimliliğini ve otomatik şanzımanın şehir içi trafikte sağladığı konforu bir araya getiriyor.

KİA PİCANTO TEMMUZ 2024 FİYAT LİSTESİ

Yeni Kia Picanto, 995 bin TL başlangıç fiyatıyla Türkiye’de satışa çıkarıldı.

Otomobilin segmentlerine göre de fiyatının 1 milyon 200 bin TL'ye kadar yükseldiği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri