3 Banka Kesenin Ağzını Açtı! 40.000 TL Kefilsiz Kredi Fırsatı!

Şubat ayı ortalarında en kolay kredi veren üç banka açıklandı! 40.000 TL ihtiyaç kredisi alacaklara Garanti Bankası, QNB Finansbank, Denizbank uygun ödeme imkanı sağlıyor...

Beklenmedik masraflar karşısında, 40 bin lira İhtiyaç kredisi arayış içinde olanlar için, Garanti Bankası, QNB Finansbank, Denizbank gibi önde gelen finans kuurluşları özel fırsatlar sunuyor. Bankalardan yapılan açıklamaya göre,elinde ATM kartı olan herkes, 39 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi için başvurabilecek. İşte detaylar...

UYGUN FAİZ ORANI VE ESNEK ÖDEME ŞARTLARI:

Garanti Bankası, müşterilerine uygun faiz oranları ve esnek ödeme şartlarıyla 24 ay vade imkanı sunuyor. QNB Finansbank ise kolay başvuru süreci ve hızlı onaylanma özelliği ile dikkat çekiyor. 39 bin TL'lik kredi fırsatı, 24 aya kadar vade seçeneğiyle sunuluyor.

ŞEFFAF HİZMET VE HIZLI ERİŞİM:

Denizbank, müşterilerine şeffaf bir hizmet sunarken 24 aya kadar vade seçeneğiyle 39 bin TL'lik kredi imkanı sağlıyor. Tüm bu bankalar üzerinden internet üzerinden kolayca başvuru yapabilir ve finansal ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri