36 ilde TOKİ KONUT VE İŞ YERİ SATIŞI BAŞVURU! 31 Mayıs 2024 TOKİ konut ve işyeri satışı hangi illerde yapılacak?

TOKİ konut ve iş yeri satışı 36 ilde açık artırma ile başlıyor. 31 Mayıs 2024 Cumu günü gerçekleşecek TOKİ konut ve iş yeri satışı hangi illerde yapılıyor? TOKİ konut satışı yüzde 25 ve yüzde 15 peşinatlarla ödeme planı nasıl olacak?

TOKİ 36 İLDE KONUT SATIŞI NE ZAMAN?

36 ilde 216 gayrimenkul satışı için başvurular Emlak Müzayede sayfasından alınıyor. Toplam 16 konut ve 183 iş yeri, açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak. Müzayede kapsamında yüzde 25 ve 15 peşinatlarla 72, 120 ve 60 ay vade ile konut ve iş yeri satışı gerçekleşecek.

Açık artırmaya katılacaklar ise Halk Bankası ve Ziraat Bankası şubelerinden katılım teminatı yatırıyor olmaları gerekiyor.

Açık artırma müzayedesi ise TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu İstanbul ve The Green Park Hotel Ankara'da 31 Mayıs günü saat 14:00'de yapılacak.

KONUT SATIŞI YAPILACAK İLLER

İstanbul, Balıkesir, Çorum, Konya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Zonguldak, Rize, Siirt, Tunceli ve Kars'ta satışa sunulan konutlara ilgililer yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle sahip olacak.

İŞ YERİ SATIŞI YAPILACAK İLLER

Tekirdağ, Kırklareli, Balıkesir, Ankara, Yalova, Çankırı, Eskişehir, Kayseri, Konya, Nevşehir, Afyonkarahisar, Erzurum, Gaziantep, Isparta, Diyarbakır, Sinop, Sivas, Kütahya, Osmaniye, Burdur, Adana, Elazığ, Kastamonu, Trabzon, Giresun, Uşak, Kars, Kırşehir ve Şanlıurfa'da satılacak iş yerleri de yüzde 15 peşinat, 60 ay vadeyle alınabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri