Asgari ücret ve memur maaşlarında gözler Kabinede! İşte toplantının gündem maddeleri!

Asgari ücret 2024 ve memur zammı ile ilgili alınması muhtemel bir kararla ilgili gözler Kabine Toplantısı'na çevrildi. Peki, 27 Aralık Çarşamba günü Kabine Toplantısında, gündem konuları arasında neler var?

Kabine toplantısında ana gündem maddesi asgari ücret ile memur ve emekli maaşları olmasını bekleyenler 27 Aralık Çarşamba günü yapılacak topantının gündemini araştırıyor. Yapılacak olası bir toplantıda, masada emekli ve memur zammı, asgari ücret artışı, Filistin saldırıları ve terörle mücadele gibi konuların yer alması öngörülüyor.

En son 18 Aralık Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan başkalığında toplanan kabinenin yeni toplantısını 27 Aralık Çarşamba günü saat 15.30'da aşağıdaki gündem maddleri ile yapılması bekleniyor.

KABİNE GÜNDEMİNDE NELER VAR?

Filisitin Saldırıları ve Terörle Mücadele: Filistin'e yapılan saldırılar, İsrail'in buradaki politikası ve Türkiyenin terörle mücadelesi kabinede ele alınacak konuların başında geliyor.

Asgari Ücret Zammı : Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantı süreci devam ettiği için önümüzdeki Kabine toplantısından asgari ücretle ilgili karar çıkması beklenmiyor. Karar, asgari ücret tespit komisyonunun son toplantısı sonrasında alınacak.

Emekli ve Memur Zamları: Bununla birlikte emekli ve memur maaş zamlarıyla ilgili olası ek düzenlemelerin de Kabine'nin gündeminde yer alması bekleniyor.

NTV

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri