'En Çok Beğenilen' 5 Büyükşehir Belediye Başkanı: Sadece Biri AK Partili

ORC Araştırma şirketi, Türkiye'deki büyükşehir belediye başkanlarının memnuniyet düzeyini ölçen bir anket gerçekleştirdi. 15-25 Temmuz tarihlerinde yapılan anket, 15 bin 200 kişiyle CATI yöntemiyle gerçekleştirildi.

Ankete göre, memnuniyet düzeyi en yüksek olan ilk 5 büyükşehir belediye başkanından sadece biri AK Parti'den.

İşte memnuniyet düzeyi en yüksek 5 büyükşehir belediye başkanı:

  1. Fatma Şahin - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı: Yüzde 58,1 memnuniyet oranına sahip. Fatma Şahin, AK Parti'nin adayı olarak yerel seçimlere girdi ve yüzde 38,83 oy aldı.

  2. Ekrem İmamoğlu - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı: Yüzde 54,5 memnuniyet oranına sahip. CHP'nin adayı olarak yerel seçimlere katıldı ve yüzde 51,14 oy aldı.

  3. Nuri Çavuşoğlu - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı: Yüzde 53 memnuniyet oranına sahip. CHP'nin adayı olarak yerel seçimlerde yüzde 48,12 oy aldı.

  4. Ahmet Akın - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı: Yüzde 52,8 memnuniyet oranına sahip. CHP'nin adayı olarak seçimlerde yüzde 51,10 oy aldı.

  5. Mustafa Bozbey - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı: Yüzde 52,1 memnuniyet oranına sahip. CHP'nin adayı olarak yerel seçimlerde yüzde 47,62 oy aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri