Ev Almak İsteyenler Mutlaka Baksın! 1 Milyon TL'nin Aylık Taksiti Değişti!

Ev alma arayışında olan vatandaşların bu konut kredisi fırsatlarını incelemesi gerekiyor. 1 milyon TL konut kredisinin faiz oranları oldukça cazip hale geldi. İşte Akbank, ING Bank ve Garanti BBVA'nın düşük faizli konut kredisi detayları...

Son aylarda konut kredisi faiz oranları oldukça yükseldi. Bu durum, ev satışlarını durgunlaştırdı. Ancak bazı bankalar, bu duruma faiz oranlarını düşürerek karşılık verdi. Esnek ödeme planı ve düşük faiz oranları sunan bankalar, ev almak isteyenler için cazip kampanyalar açıkladı. Peki, en düşük faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? İşte Akbank, ING Bank ve Garanti BBVA'nın konut kredisi faiz oranları ve 1 milyon TL konut kredisi detayları...

Garanti BBVA 1 Milyon TL Konut Kredisi Maliyet Hesaplaması

Garanti BBVA, konut kredisini aylık yüzde 3,03 oranında faiz ile sunuyor. 120 ay vadeli 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti 31.167 TL oluyor.

ING Bank 1 Milyon TL Konut Kredisi Maliyet Hesaplaması

ING Bank, müşterilerine aylık yüzde 3,19 oranında faiz ile konut kredisi imkanı tanıyor. 120 ay vadeli 1 milyon TL konut kredisi için bu bankaya aylık 32.654 TL taksit ödeniyor.

Akbank 1 Milyon TL Konut Kredisi Maliyet Hesaplaması

Akbank, konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 3,02 olarak belirledi. 120 ay vadeli 1 milyon TL konut kredisi çekenler bu bankaya aylık 31.074 TL taksit ödemesi yapıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri