İş Bankası Emekli Promosyonunu Güncelledi: Emeklilere Büyük Fırsat!

Eylül ayının başlamasıyla birlikte emekliler, en yüksek promosyon fırsatlarını araştırmaya başladı. İş Bankası da emeklilere sunduğu promosyonları güncelleyerek, cazip kampanyalarla dikkat çekiyor.

Peki, İş Bankası emekli promosyonlarını ne kadar artırdı? Detaylar burada...

İş Bankası Emekli Promosyon Tutarları ve Kampanyalar

Emekli promosyonları Eylül ayıyla birlikte artış gösterdi. Bankalar, emeklilere sundukları promosyonları 18 bin TL'ye kadar yükseltti. İş Bankası da emekli maaşını taşıyan SGK emeklilerine cazip fırsatlar sunuyor. 3 yıl boyunca maaşlarını İş Bankası'ndan almayı taahhüt eden emekliler, belirlenen promosyon miktarlarını almaya başlayabiliyor.

Emeklilere Özel Kampanyalar

İş Bankası’ndan emekli maaşı alanlar, çeşitli avantajlardan yararlanabiliyor. Örneğin, Maximum Mobil veya İşCep üzerinden katılabileceğiniz ‘A101 Ekstra MaxiPuan Kampanyası' ile 2.000 TL ve üzeri her alışverişinizde 150 TL, toplamda 300 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz.

Ayrıca, emeklilere özel yüzde 4,80 indirimli faiz oranı ile İş Bankası Ek Hesap limitini kullanma fırsatı sunuluyor. Emekliler, ücretsiz havale işlemlerinin yanı sıra, diğer banka ATM’lerinden ayda 2 kez ücretsiz para çekme imkanı da elde edebiliyor.

Emekli Maaşınızı Nasıl İş Bankası'na Taşırsınız?

Emekli maaşınızı İş Bankası’na taşımak oldukça kolay. İşCep ve İnternet Şubesi üzerinden maaş taşıma ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz. İzleyebileceğiniz adımlar:

  • İşCep: Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme
  • İnternet Şubesi: Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İş Bankası Emekli Promosyonu Tutarları

  • 10.000 TL’ye kadar (10.000 TL hariç): 5.000 TL
  • 10.000 TL - 15.000 TL arası (15.000 TL hariç): 8.000 TL
  • 15.000 TL - 20.000 TL arası (20.000 TL hariç): 10.000 TL
  • 20.000 TL ve üzeri: 12.000 TL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri