İslam Memiş altın bozdurmak isteyenler için uyarıda bulundu

Türkiye'de Finans Analisti İslam Memiş altın fiyatlarıyla ilgili beklentilerini paylaşırken yükselişe de dikkat çekti. Memiş, altın bozdurmak isteyen kişilere tek bir şartlar diyerek uyarısını yaptı.

Türkiye'de Finans Analisti İslam Memiş altın fiyatlarıyla ilgili beklentilerini paylaşırken yükselişe de dikkat çekti. Memiş, altın bozdurmak isteyen kişilere tek bir şartlar diyerek uyarısını yaptı. Altın fiyatları yaşadığı kısmi düşüşler sonrasında da yeniden canlanmaya başlarken altın yatırımcıları da; fiyatların geleceğini merak ediyor. Finans analisti İslam Memiş ise altın fiyatlarına ilişkin tahminlerini paylaştı. Altınını satmak isteyenleri ise net bir dille uyardı.

ALTIN BOZDURACAKLAR DİKKAT

Finans analisti İslam Memiş'ten altın alarmı geldi. Bu süreçte sık sık satma uyarısında bulunan İslam Memiş'te piyasa yatırımcılarına da hareketleri dikkatle izlemelerini tavsiyesinde bulundu.

Uzman isim tarafından altınlarını bozdurmamak isteyenlere uyarılarda bulunurken tek bir şartla da satış olabileceği onun dışında ise böyle bir dönemde altınların bozdurulmaması gerektiğini ifade etti.

"TEK ŞARTLA ALTIN SATIN"

İslam Memiş, YouTube kanalında yorumlarda bulundu. Gram altını olanlara seslenen Memiş, altında yükselişin devam edeceğini öngördü.

Ev, tarla ve araba almayacaksanız altın satmayın, diyen finans analisti 'beklemeye devam' uyarısı yaptı.

İslam Memiş'in açıklamaları şöyle;

"Dolar güçlü durduğu için gram altın tarafındaki geri çekilmeler cılız kalır. Aynı oranda gram altın geri çekilmez. Elinde gram altın bulunduranlar ev almayacaksa, araba almayacaksa, tarla almayacaksa beklemeye devam etmeli."

Memiş, altının 2700 seviyesine çıkacağını ve bir sonraki ay 2800’ü bulabileceğini ve diğer bir ay ise 2900 lira seviyesine yükselebileceğini vurguladı.

Ons altın fiyatı için de konuşan uzman; "Şu anda 2448 dolar seviyesinde işlem görüyor. Güçlü bir duruş var. Orta ve uzun vadede yıl sonuna doğru 2600 dolarlık bir hedef fiyat ve daha sonrasında 3000 dolar seviyesine yönelik beklenti mevcut." dedi.

EDİTÖR NOTU: Bu haberde yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri