KABİNE DEĞİŞİKLİĞİNDE SON DAKİKA: 4 Bakanın daha bileti kesildi! Kimler gidiyor, kimler kalıyor...

Ankara kulislerinde, kabine değişikliğinde sırada dört bakanın daha olduğu ve Süleyman Soylu'nun geri döneceği konuşuluyor. Politikyol’dan Altan Sancar, kabine değişikliğine dair edindiği AK Parti kaynaklarından edindiği son kulisleri paylaştı. İşte o isi

Sağlık Bakanı ve Çevre Bakanlarının istifasının ardından Kabinede değişim gündemden düşmüyor. Siyaset kulislerinde, Süleyman Soylu ve 4 Bakan hakkında karar çıktığı bildiriliyor. İşte Politikyol’dan Altan Sancar’ın aktardığı son kabine değişikliği bilgileri...

KABİNEDE 4 BAKANLIKTA DEĞİŞİKLİK

Parti içindeki değişikliklere ek olarak, kabinede de bazı revizyonlar yaşanması gündemde. Ticaret Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı başta olmak üzere en az dört bakanlıkta görev değişikliği bekleniyor.

SÜLEYMAN SOYLU'YA YENİ GÖREV

Parti içinde, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da görev almak istediği ve Erdoğan’ın buna uzak olmadığı söyleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri