Köprü ve Otoyol Ücretlerine Büyük Zam Yapıldı: İşte 2024 Ücret Tarifesi...

1 köprü geçiş ücreti kaç TL? Osmangazi Köprüsü gidiş dönüş ücreti ne kadar? Otoban giriş ücreti ne kadar? Köprü ve otoyol ücretlerine yeni yılda büyük zam geldi.

2024 yılında köprü ve otoyol ücretlerine yapılan zam Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından duyuruldu. İşte 1 Ocak 2024 itibarı ile yeni köprü ve otoyol ücret tarifesi...

Karayolları Genel Müdürlüğünce işletilen otoyollarda en düşük otomobil geçiş ücreti 9,00 TL, en yüksek geçiş ücreti 84 TL, boğaz köprüleri tek yön otomobil geçiş ücreti ise 15,00 TL olarak belirlendi.

YİD projelerine ait köprülerin otomobil için geçiş ücretleri ise; Osmangazi Köprüsü'nde 290 TL, 1915 Çanakkale Köprüsü'nde 295 TL, Yavuz Sultan Selim Köprüsünde 35 TL olarak belirlenmiştir.

İşte 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 1915 Çanakkale Köprüsü yeni ücret tarifesi...

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri