Memur-Sen'den 3600 Ek Gösterge Çıkışı!

5,3 milyon kamu görevlisi ve emekliyi ilgilendiren 3600 ek gösterge düzenlemesi, Memur-Sen'in gündeminde üst sıralarda yer alıyor.

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, hükümete seslenerek, emekli aylıkları ve tazminatlarda ciddi artış sağlayan ek göstergelerle ilgili çalışmanın ivedilikle Meclis’e getirilmesini talep etti.

"3600 Ek Gösterge Bir An Önce Yasalaşmalı"

3600 ek gösterge sorununun uzun süredir devam eden bir süreç olduğunu belirten Yazgan, "Birinci dereceye gelmiş kamu çalışanlarına 3600 ek gösterge verilmesi ile ilgili kamu çalışanlarının büyük bir beklentisi var. Bunun bir an önce yasalaşmasını, hakkın bir an önce verilmesini istiyoruz. Çünkü, 3600 ek gösterge, kamu çalışanlarının hem maaşında hem de emekli olduktan sonra ciddi anlamda ekonomik artış sağladığı için, geçim sıkıntısının yaşandığı bu süreçte büyük önem taşıyor," ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri