MHP'de İstifa Şoku! O İsim Partisinden Ayrıldı

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) yaşanan son gelişmelerle birlikte, partinin önde gelen isimlerinden Arzu Erdem, MHP üst kurul delegeliği ve parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Üç dönem boyunca İstanbul'dan milletvekili seçilen ve MHP'de 25., 26., ve 27. dönemlerde görev yapan Arzu Erdem, sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada, MHP'den ayrıldığını belirtti.

Son dönemde partisi ile yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle gündeme gelen Erdem'in istifasının, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın kendisi hakkında "Bu çalışmaların partimizle bir alakası yoktur" şeklindeki açıklamalarının ardından geldiği ifade ediliyor. Erdem, bu ifadelere karşılık yaptığı görüşmelerde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin durumdan haberdar olduğunu belirtti.

Arzu Erdem, istifa kararını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

"Milliyetçi Hareket Partisi üst kurul delegeliği ve MHP Parti üyeliğimden herhangi bir baskı olmaksızın, kendi özgür irademle istifa ediyorum. Beni tanıyanlar zaten hiçbir baskıya boyun eğmeyeceğimi de çok iyi bilirler."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri