OYAK 2023 nema oranı açıklandı: OYAK yatırımcıları ne kadar nema alacak?

OYAK ne kadar nema verecek? OYAK 2023 nema oranı ne kadar açıklandı? OYAK ne kadar nema dağıtımı yapacak? OYAK yatırımcıları ne kadar nema alacaklarını merak ediyor...

OYAK nema kaç oldu? Ordu Yardımlaşma Kurumu OYAK 2023 nema oranını belirledi. Buna göre göre 2023 nema oranı yüzde 77,1 oldu. OYAK'ın bu artışından kimler faydalanacak? İşte detaylar...

Türkiye'deki önemli kurumlardan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) 64. Genel Kurulunu gerçekleştirdi. OYAK'ın varlıkları bir önceki yıla göre yüzde 77 oranında arttı.

OYAK 2024 Genel Kurulu, Ankara'daki genel müdürlük binasında gerçekleştirildi. Toplantıda OYAK Nema oranı yüzde 77,1 olarak açıklandı.

OYAK, 6 Şubat Depremlerinin ülke ekonomisine yaptığı olumsuz etki ve risklerin artışı sebebiyle üyelerine enflasyon oranında zam yaptı.

BİST ENDEKSİNİ İKİYE KATLADI

OYAK yaptığı bu artışla üyelerine yatırım araçlarının hepsinin üzerinde bir gelir temin etti. Geçtiğimiz yıl yüzde 74,8 ile yılın en fazla kazandıran yatırım aracı olan altının getirisini geride bırakırken BİST endeksini de ikiye katladı.

VARLIKLARDA YÜZDE 77 ARTIŞ

2023 Faaliyet Raporu'na göre, OYAK'ın toplam varlıkları bir önceki yıla göre yüzde 77 artarak 847 milyar liraya, konsolide net varlığı da yüzde 71 artışla 332,8 milyar liraya yükseldi.

Gündem Haberleri