SGK'dan 7 İlde Kaçırılmayacak Arsa Fırsatı! İhale Tarihi Açıklandı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), parklar, belediye hizmet alanları ve plajların da bulunduğu toplam 104 arsayı satışa çıkardı. Belediyelerin birikmiş borçlarıyla gündeme gelen SGK, büyük bir gayrimenkul satış ilanı yayımladı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), toplam 104 arsayı satışa çıkardı. Aralarında parklar, belediye hizmet alanları ve plajların da bulunduğu bu arsalar, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla duyuruldu. Belediyelerin birikmiş borçlarıyla gündeme gelen SGK, bu büyük gayrimenkul satışını gerçekleştirecek.

İlanda, 7 şehirde yer alan çeşitli arsaların satışa çıkarıldığı belirtiliyor. Bu arsalar arasında, İstanbul Şile'de bulunan ve yaklaşık 25 bin metrekare büyüklüğündeki ünlü plaj alanı da dikkat çekiyor.

104 ARSA SATIŞA ÇIKARILDI

SGK'nın satışa sunduğu arsalar, Ankara'da 3, Antalya'da 3, Diyarbakır'da 13, İstanbul'da 5, Kahramanmaraş'ta 8, Mersin'de 2 ve Şanlıurfa'da 70 olmak üzere toplam 104 adetten oluşuyor. Ayrıca, Antalya Alanya'da sağlık tesisi alanı, Manavgat'ta belediye hizmet alanı, İstanbul Pendik'te tarımsal niteliği korunacak alan ve Şanlıurfa Halfeti'de bir park alanının da satışa sunulacağı bildirildi.

İHALE TARİHİ AÇIKLANDI

Bu taşınmazlar için 13-16 Ağustos tarihleri arasında bir ihale düzenlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri